
Asiatisk salat med mango, nudler og Kesam®-dressing
Nyt en smakfull salat med friske og asiatiske smaker! Dette er en vegetarsalat, men kan også varieres ved å tilsette kylling eller laks. Den passer godt til både lunsj og middag, og hvorfor ikke unne seg en ekstra fristende og fargerik matpakke?

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Kesamdressing
Syltet gulrot (10 porsjoner)
Fremgangsmåte
Kesamdressing
- 1
Bland Kesam®, soyasaus, srirachasaus, limesaft, honning, hvitløk og sesamolje i en bolle.
Syltet gulrot
- 2
Ha strimlede gulrøtter i et syltetøysglass eller annen beholder.
Tips
e - 3
Bland eddik, sukker og vann i en kjele. Kok opp og hell blandingen over gulrøttene i glasset. La det stå i romtemperatur i 10-15 minutter.
Tips
Glasset med syltet gulrot kan oppbevares i kjøleskap i flere måneder.
Salat
- 4
Strimle opp agurk og rødkål. Skjær mango i terninger og vårløk og chili i skiver.
- 5
Kok risnudler som anvist på pakken.
- 6
Fordel nudlene i 4 skåler og bland inn 2 spiseskjeer kesamdressing i hver skål.
- 7
Bland strimlet kål, syltet gulrot og agurk og fordel dette over nudlene.
- 8
Topp salaten med mango, edamamebønner, vårløk, chili, cashewnøtter, sesamfrø og koriander. Ha på mer dressing, eller server i en egen skål ved siden av.
Tips
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

